• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem tudom, hogy jó helyre írok-e ezzel kapcsolatban mert az sem tudom, hogy ez igazából betegség-e vagy sem. Nem volt ilyen problémám régebben most alakult ki pár hónapja mióta újra párkapcsolatban élek és előtte nem volt senkim 3 évig. Olvastam, hogy a "pc" izom edzésével ez megoldható illetve ha az elég edzetté válik akkor szabályozni lehet a magömlést, az a kérdésem, hogy ez valóban így van-e és csak idő és "edzés" kérdése vagy sem és ha nem akkor miért alakult ez ki?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a Korai magömlés témában

        Nem betegség, csak zavaró állapot. Javaslom lidocainos óvszer vagy kenőcs használatát. Az is fontos hogy a partner türelmes és megértő legyen.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. július 27., 13:55; Megválaszolva: 2011. július 28., 17:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: