• Urológia? belgyógyászat? reumatológia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb egy éve furcsa, deréktáji fájdalmaim jelentkeztek. A labor vizelet része mutatott eltéréseket (hugyúti fertőzés gyanú), a hasi ultrahang semmit jelzett, a reumatológián azt mondták lehet ottani gond (megjegyzem szerintem ez minden emberre ráhúzható). A fájdalom elmúlt, közel egy évig nem jelentkezett. Kb. két hónapja újra előjött. Kiderült, hogy refluxos vagyok, ugyanakkor az nem okozhat hasonló tüneteket, arra azóta gyógyszert szedek egyébként. Újabb hasi ultrahang ahol semmit nem találtak, ellenben az urológus szerint ordít a felvételről, hogy pang a bal vese. Kaptam antibiotikumot a hugyúti fertőzésre, azóta nem járok naponta 20-szor pisilni, ellenben a fájdalom nem szűnt, sőt szinte állandósult. Mozgásra múlik, enyhül, amint feküdnék, ülnék, pihennék, eléggé fáj. Mi lehet ez? Hová forduljak?

        Dr. Merth Gábor válasza a vesepangás témában

        Kedves Kérdező! Nagy a gyanú vesekövességre (kő a vesevezetékben akár), vagy valami hasonló anomáliára (vesevezeték szűkület), járulékos fertőzéssel. Keressen fel urológus szakorvost, aki megerősíti a gyanút, vagy kizárja az urológiai kórképeket! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 27., 09:24; Megválaszolva: 2011. július 28., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: