• Bepisilés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!6éves kislányom 1 vesével született,2éves korától szobatiszta volt de kb 1éve újra bepisil alvás közben,van hogy 2*is egy éjszaka!Igaz nem az édesapjával élünk,de évek óta nyugodt családban élünk,alapban nagyon jó kedvű ,beszédes,barátkozó és igen eleven kislány.Ezért sem gondolom,hogy lelki okai lehetnek.Kérem segítsen mit javasol!?

        Dr. Varga Tamás válasza a bepisilés témában

        Tisztelt Kérdező!l Gondolom szervi szempontbó ki volt vizsgálva. Gyermeknephrológus véleményét kérje ki, hogy a betegsége állhat e a tünetek mögött. Ágytisztaság után induló bepisilés esetén mindig felmerül pszichés háttér, még ha nincs is feltünő egyéb jel. Tartósa panasz esetén gyermekpszichológussal történő konzultációt javaslok, legfeljebb úgy véleményezi, hogy nincs ilyen jellegű teendő.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. július 24., 13:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó