• Mi az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv Doktor Úr/Hölgy! Az lenne a bajom, hogy 1 hónapja legyengült az immunrendszerem és nagy érzelmi csalodásom volt és még ez "rátett egy lapáttal " az egészségemre. És 1 hónapja ilyen beteges vagyok. És amióta legyengült az immunrendszerem a péniszemen a makkon piros folt jelent meg ami nem múlik el a fitymán mintha késsel vágták volna meg felvan repedve és amikor lehuzom fáj...Mi lehet az oka? a jobb herém is fáj tompán... Az utobbi 1 hónapba sokat idegeskedtem és depresszios voltam...

        Dr. Merth Gábor válasza a fitymrepedés témában

        Kedves Kérdező! Kérdésére válaszolni nem tudok. 1. Lehet, hogy valós urológiai kórképe van. 2. Lehet, hogy a lelki okok szomatizációs folyamata zajlik. 3. A lelki folyamatok valóban ronthatják az immunrendszer funkcióját, ami megint hasonló tüneteket okoz, megbúvó -döntően virális fertőzések lángolhatnak fel. De a válaszra sokkal több információra van szüksége egy orvosnak! Azaz, azt javaslom, ha másért nem, hogy Maga is kizökkenjen a kételyek sodrásából (a bizonytalanság tovább erősíthet negatív lelki folyamatokat -ördögi kör) forduljon urológus szakemberhez, aki megállapítja van-e vmi probléma, és rögtön előirányozza a kezelését is. (u.i.: a fitymaszűkület, gyulladásos eredetű letapadás pedig szintén egy kezelendő probléma, de ehhez is szakvizsgálat szükséges!! A panaszok alapján akár valamilyen fertőző betegség is valószínű, ami pedig magától biztos nem múlik el...) Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 23., 00:26; Megválaszolva: 2011. július 25., 16:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: