• BŐRgyógyász segítsége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr/Hölgy, egy fiatalférfi(22) vagyok, és érdeklődnék egy problémámmal kapcsolatosan. Először is elnézését, hogy „zaklatom” önt a problémámmal, de elkezdtem aggódni. Barátnőmnél voltam, és nekik van egy ilyen felfújható jacuzziuk, amiben volt egy klór tabletta is. Nos itt egy kicsit hevesebben egymásnak estünk így a péniszemen a makkon egy nagyobb folt lehorzsolódott sajnos, ami már szépen gyógyulgat, de amikor hazajöttem akkor be is kentem neogranormonnal, és amikor másnap lemostam észre vettem apró halvány pirosas pöttyöket a makkomon, de nem tudom ,hogy mitől lehet. Méretük akkora mint egy gombostű, nem változott a nagyságúk az elmúlt 2 napban, nem viszketnek és nem is égetnek, viszont aggódom, hogy gomba vagy esetleg más ilyen probléma. Barátnőmmel még eléggé friss a kapcsolata, eddig egy barátja volt vele is kétszer volt nemi élete óvszerrel, és mi is eddig egyszer próbálkoztunk szintén óvszerrel ezen a hétvégén, nekem korábban egy prosztata gyulladás miatt volt már mindenféle nemi betegségre vizsgálatom, ami mind negatív lett. Ön szerint aggódjak? most 2-3 nap után kicsit halványabb, de mintha több pötty lenne vagy csak én vizsgálgatom jobban. továbbra sem viszket nem éget, nem nőttek és nem is egymás mellett találhatóak hanem kisebb távolságok vannak. Lakhelyemen megprobáltam megkérdezni mikorra adnak időpontot, majd azt a választ kaptam, hogy szeptember 5.... így (mivel a barátnőm is Bp-i) tudna nekem Budapesten normális orvost ajánlani SZTK-n rendelőt?, mert ott talán nincs ilyen várakozási lista. + iylenkor mit tegyen az ember? kenjem ezsetleg canestennel, mert még 10 nap amíg esélyem van eljútni orvoshoz.

        Dr. Bodnár Edina válasza a kiütések a péniszen témában

        Gombás fertőzés okozza a tüneteit, használja tovább a Canesten krémet.


        Kérdés: 2011. július 22., 20:25; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?