• Fityma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Az a gondom, hogy amikor a hímvesszőm izgalmi állapotban van, a fitymám nem húzódik teljesen hátra. Egy bizonyos ponttól már fáj ha tovább akarom húzni. Mi ilyenkor a tehendő? Az a baj, hogy elég szégyenlős vagyok és szüleimnek nem is szoktam ilyenekről beszélni. Műtét nélkül el lehet ezt valahogy intézni? Előre is köszönöm válaszát, Péter

        Dr. Veress Dóra válasza a rövid fitymafék témában

        Kedves Péter! Valószínűnek tartom, hogy a fitymafék túl rövid, és emiatt vannak a problémái. Ezt egy 5 perces ambuláns műtét alatt egy egyszerű átmetszéssel meg lehet oldani, igaz a beavatkozás elvégzéséhez 18 év alatt szülői beleegyezés szükséges. Szerintem ne szégyenkezzen, ez nem olyan dolog, amiért Ön lenne a "hibás", merjen beszélni az édesapjával és menjenek el az urológiára!


        Kérdés: 2011. július 19., 00:48; Megválaszolva: 2011. július 20., 00:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?