• Megoldás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/doktornő! Néhány hónappal ezelőtt a következő tünetek jelentek meg a nemiszervemen (Apró fehér, pattanásra hasonlító dolgok a péniszen. Nem fáj, nem viszket, ugyanúgy ki lehet nyomni, mint egy pattanást, és fehér váladék jön ki belőle, de nem tűnnek el). Kis idő után időpontot kértem bőrgyógyászatra júllius 14-ére,de pár nappal ezelőtt felhívtak, hogy a doktornő ezen a napon hiányzik és kérték, hogy menjek be és új időpontot beszélünk meg, de nekem nincs kedvem megint pár hónapot várni. Kérem írjon nekem valami megoldást, mert ez nagyon önbizalomromboló és nem túl jó hatással van a szexuális életemre.

        Dr. Merth Gábor válasza a bőrelváltozás a péniszen témában

        Kedves Kérdező! Ha nincs kedve újra "kivárni a sort", akkor marad egy magánrendelés. Akár bőrgyógyász, akár urológus szakvizsgálat. Ezért ugyan fizetni kell, de sokkal gyorsabban eljut a vizsgálatra. Attól függően, hogy a péniszén hol helyezkednek el ezen elváltozások, lehet ez a probléma normál jelenség, vagy kóros, ezt innen a távolból megítélni nem lehet.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 17., 20:51; Megválaszolva: 2011. július 18., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: