• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Nő! A problémám az, hogy túlságosan gyorsan elélvezek. Két urológusnál is jártam, de sajnos továbbra is fönnáll a panaszom. Ők azt mondták, minden rendben van nálam, de sajnos nincs. Panaszoltam, hogy kicsi a péniszem, egyszóval nyugalmi helyzetben alig három, négy cm. Azt hallottam, és olvastam, hogy lógnia kell, és a test hőmérsékletétől alacsonyabb hőmérséklet a normális. Nagyon elvagyok keseredve, félek, hogy a párkapcsolatom emiatt tönkre megy. Nagyon türelmes a párom, de Ő is azt mondja, hogy lehet, hogy vele született betegségem van. Ő az egyetlen nő az életembe lassan 30 éves leszek, és nem működik a szexuális életünk, pedig mindent elkövet velem, mivel tapasztalt, és idősebb nő. A legnagyobb problémám, hogy talán 1-2 percig feláll a péniszem, és máris elélvezek. 12 éves koromtól, önkielégítést folytattam, lehetséges lenne, hogy abból adandóan lett ez a problémám? Talán túl késő már a megoldás? Nagyon kérem a sürgős válaszát, és egyáltalán lehet -e megoldás a betegségemre. Szeretem a párom, és Ő is engem, de nagyon aggódunk az egészségemért. Semmi problémánk nincs a kapcsolatunkba, csak a szexualitás. Ez viszont a legnagyobb probléma! Kétségbe vagyok esve, hiszen előttem áll az élet.

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés témában

        Kedves Kérdező! Nos, a korai magömlés diagnosztikája illetve kezelése komplex. Ennek általános tárgyalása meghaladja ezen oldal kereteit. Konkrétan Önnek azt tudom javasolni, ha gondolja, keresse fel budai rendelésünket, ahol teljes-körűen át tudjuk beszélni kérdéskört, el tudjuk kezdeni a diagnosztikai lépéseket, és mérlegelni tudjuk a kezelési lehetőségeket. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 13., 21:17; Megválaszolva: 2011. július 19., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?