• Mitévő legyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Mára kissé elegem lett az összes urológusból. Páromnak valami gondja akadt "odalent" együtt létünk után. Ő ezt canestennel kente, ami mulasztotta a pirosságot, viszketést. Nekem előzőleg volt gombám egy negyed éve azért gondolta ő hogy ismét evvel van gond. Én voltam hüvelyváladék vizsgálaton nekem, nem mutatott ki semmit, csak h a hüvely tf III.kategória. Mondta nőgyógyászom, hogy ez nem jelent rosszat, de gombám biztosan nincs! Egyéb tünetem sincs, és javasolta a párom kivizsgálását egy urologussal. Párom először elment bőr és nemibeteg gondozóhoz, hogy kérjen minta vételt és tenyésztést, de azok nem látják okát, ugyanis a canestennel már múlófélben van a dolog. Nagyon sokat olvastam utána, és nőgyógyászomban is eléggé bízok, de ha bármi olyan fertőzés van akár gomba, azt szájon át bevehető gyógyszerrel IS kell kezelni. Mivel nekem nincs oka hogy felírjon, akár páromnak így nem adott! Miért nem vizsgálják meg normálisan ha egyszer az ember elmegy és kér valamit, ami egy másik orvos által javasolt??? csak hát a nőgyógyász ilyet nem tud tenni, hogy róla is mintát vegyen!!! Mitévők legyünk? Ha az urologus sem hajlandó tőle mintát venni, és végülis nem tudjuk hogy tényelegesen mi baja is volt/van???

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Azt tudom felajánlani, hogy párját megvizsgálom, és ezen vizsgálatok tükrében lépünk tovább. Egyebet innen a távolból nem áll módomban tenni. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor (Budapesti magánrendelésre jelentkezhet a [email protected] címen)


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 07., 15:19; Megválaszolva: 2011. július 08., 20:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: