• Apró csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom! A heremen, talaltam egy kb. 1-2 mm nagysagu fajdalmatlan csomot.Ez a csomo nagyon kozel van a mellekherehez, nehany mm-re. Mar regen is eszleltem de nagyon pici volt, most zavaro fajdalmam volt es a haziorvosom aztmondta, hogy a mirigy gyulladt be, vagy hasonlo es aattol tagadt meg es faj. On szerint mi lehet?

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! A mellékhere mellett kis folyadékkal telt képletek keletkezhetnek, úgynevezett mellékhere ciszták, amik ártalmatlanok, de tompa fájdalmat okozhatnak. Ezt egyértelműen ultrahanggal lehet igazolni, vagy kizárni. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol here ultrahang vizsgálatot is végeznek.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. július 07., 14:16; Megválaszolva: 2011. július 08., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: