• Fityma, z-plasztika

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr / Nő! Szerintem relatív fitymaszűkületem van. Mikor hátrahúzom merev állapotban a fitymát, az csak a makk alá csúszik max. fél centiméternyit, és egy enyhe feszülő bőrgyűrűt képez. Észrevettem, hogy alapállapotban hátra tudom húzni, de a fitymafékem is minimálisan rövidebb. 2 éve élek szexuális életet, semmi gondot nem okoz, ha óvszert használunk. Viszont ha anélkül próbálkozunk akkor húzó, feszülő érzést érzek, a makk alján ( gondolom a fék feszül ), így a behatolás nem lehet teljes. Kérdéseim: Semmiképp nem akarok teljes körülmetélést. Hallottam a Z-plasztikáról. Önnek mi a véleménye róla? ( esztétika, illetve maga a műtét közben mit csinálnak, hogyan csinálják, mi a menete, csinálják-e lézeresen? ) A fitymám legvégén található azaz enyhe gyűrű... Ha csak azt a részt távolíttatnám el, mennyire lenne látható műtét után? ( lézeresen ). Természetesen fel fogok keresni urológust, hogy pontosan hogy lehet ezt megoldani, de egyelőre csak szeretnék választ kapni a technikai részekre... Előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező! A rövid fitymafék egy ambulánsan megoldható probléma. A fitymaszűkület megítélése a fizikális vizsgálat nélkül nehéz, emiatt valóban lássa urológus. A leírás alapján nem is jön szóba a körülmetélés, plasztika lehetséges. Ezt nem lézeresen végzik, mert nem erre való.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 06., 13:20; Megválaszolva: 2011. július 07., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?