• Urulógia,andrológia?Magánrendelők/magánorvos kérése...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő Én igazából a párom miatt írok,ugyanis a makkján néhol kijönnek nagyon pici apró gombostűfejnyi pöttyök,majd elmúlik ...voltunk már 1000szer sztk-ban de sosem vizsgálták meg!Engem is megvizsgáltak de,de nekem semmi,és mellesleg sexuálisan se vagyunk azóta együtt! Azt szeretném megkérdezni,hogy tudnának-e nekem mondani pár jó szakorvost Budapesten,akikhez ezzel fordulhatnánk,és viszonylag megfizethető áron rendelnek.....Nagyon megköszönném a segítséget...olyan ember kéne,aki tényleg a beteget helyezi előbbre,és érdekli a problémája,mert már jó lenne ha kigyógyulna ebből a betegségből! Előre is köszönöm válaszukat! Üdvözlettel.:Fati

        Dr. Csuth Ágnes válasza a urológia témában

        Kedves Fati! Keresse Merth Gábor doktor urat, ő nagyon lelkiismeretes, oldalunkon megtalálja az elérhetőségét is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 30., 21:15; Megválaszolva: 2011. július 01., 15:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?