• Daganat, gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A herezacskómon felfedeztem egy kisebb hólyagot/duzzanatot/gyulladást. Sajnos nem tudom, hogy mi lehet, ill. hogy veszélyes-e. Azt sem tudom, hogy mióta van ott. Májusban fedeztem fel, orvoshoz még nem mertem vele elmenni, bízom benne, hogy kezelhető valamivel. A duzzanat nem a herén van és nem is a herezacskón belül. Magán a bőrön található, olyan mint egy pattanás, de mégsem az. Van, mikor lila színű és előfordult, hogy megnyomtam és nagyon kevés vér folyt belőle (ebből gondolom, hogy valamilyen érdaganat lehet). Nem fájt egyszer sem. Van, mikor összemegy és van, mikor nagyobb, de nem borsószem méretű, még annál is kisebb. Ez miatt érdeklődnék, így, hogy mindent leírtam, meg tudja-e ítélni, hogy nagyjából miről is lehet szó és hogy veszélyes lehet-e? Segítségét és válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: András

        Dr. Boros Miklós válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező! A herezacskón lehet megnagyobbodott mirigy, szörtüsző és tágult véna is. Ennek eldöntése miatt keressen fel urológiai szakrendelést. A rosszindulatú daganat rendkívül ritka ebben a régióban.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 23., 20:21; Megválaszolva: 2011. június 25., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: