• alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nagyon aggasztó dologgal fordulok önhöz, 18 éves fiú vagyok és egy olyan ijesztő dologgal szembesültem, hogy mikor párommal kicsit intimebb ölelgetés vagy együtt alvás folyamán, ha ez eltart körül belül 1 órán keresztül vagy tovább, akkor az alhasi tájékomra igen erős fájdalom jön rá, illetve a heréim is kissé érzékenyek lesznek, de nem duzzadnak meg, se semmi változás nem észlelhető. Utána, ha lefekszem az ágyra akkor 1-2 óra alatt elmúlik, ha elalszok akkor még hamarabb. Ezt a jelenséget gyakran hő emelkedés is követi 37,5-6 átlag körül. Csak és kizárólag akkor történik ez velem, mikor kicsit intimebb közelségben vagyok 1-2 órán át folyton a párommal. Miután elmúlik, utána akár hogy nyomkodom az előtte nagyon érzékenyen reagáló pontokat utána semmi fájdalmat nem érzek. Legelőször ez 16 éves koromban észleltem, de olyan erős alhasi fájdalommal, hogy sétálni alig tudtam vele. Jelenleg is igen erős fájdalmakkal jár. Szex során nem lép fel, ez a probléma. Kérem Doktor Úr segítsen nekem Félek, hogy mi lehet a probléma. Köszönöm előre a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! A hasi fájdalom, herefájdalom oka valószínűleg a nemi izgalom, amit kielégülés nem követ, ez természetes dolog, vőlegénybetegségnek hívják.Amennyiben nemcsak ilyen esetekben jelentkeznének panaszai, hanem spontán is, keressen fel urológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 19., 18:52; Megválaszolva: 2011. június 21., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: