• nagy herék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! A páromnak túl nagy a heréje. Elment orvoshoz, aki azt mondta, ez csak esztétikai hiba, teli van vízzel, meg lehet műteni, ha zavarja. De egészségre nem ártalmas. Van egy ismerősöm, akinek szintén nagy herezacskója volt, ő mesélte, hogy meg kellene műttetni, mert az orvos szerint így csak beteg gyerekei lehetnek. Neki is egy kis rutinműtétről beszéltek. A különbség a 2 eset között, hogy nálunk a gyereknemzésről semmi rosszat nem mondott az orvos. Menjünk más orvoshoz? Nem hagy nyugodni a gondolat. Hamarosan babát szeretnénk. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hydrocele témában

        Tisztelt Kérdező! A vízsérv több, mint esztétikai probléma. A here optimális működése miatt javasolt urológust felkeresni és műtéti úton megoldani a problémát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 14., 10:17; Megválaszolva: 2011. június 16., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?