• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm kedves doktornő/úr. Tehetetlen vagyok a korai magömlésemmel , voltam már urológusnál , nincs bajom , voltam hereviszérultrahangon , ott mondták , h hereviszér tágulatom van , de mondták , h nem ez miatt van. 4 éve élek szexuális életet , és mindig is volt korai magömlésem , már amikor elkezdtem maszturbálni , akkor is gyorsan elmentem , de nem is figyeltem oda , meg gyorsan elakartam (sajnos). Járok szexuálpszcihologushoz , mert úgy gondoltam , h ő segíteni tud rajtam , és már egy jó ideje járok , és semmi hatása nincs , és drága sajnos , hipnózissal próbál kezelni , meg mondta , hogy ha maszturbálok , próbáljam sokáig tartani , ami megy is ha minden nap csinálom , de ha kihagyok 2-3-4 napot , és utána megint csinálom , akkor 2 perc alatt egyből meg kell állnom , mert közel vagyok hozzá hogy elmenjek , és nem tudom h mit kellene csinálnom , h megszüntessem , szex közben gyorsan , fél perc alatt elmegyek ... ! :( Valamint még azt szeretném megkérdezni , hogy a péniszem alsó 1/3-ában illetve a herezacskomon van sok kis nem is tdom mi , pukli , úgy nézenek kb mint a pattanások , de nem fehérek meg semmi , és 1-2ből szőr nöl , máskor írtam már ide ezzel kapcsolatban , akkor azt mondák , h zsír mirigy valószínű , de ilyet még hogy nem láttam máson ? ill. h lehet eltüntetni ? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a korai magömlés témában

        Az előbbi panasszal kapcsolatban óvszer használata segíthet (a makkra vékonyan felvitt lidocainos kenőcs, esetleg speciális- ilyen szerrel impregnált óvszerek kaphatók). A herezacskón észlelt elváltozás miatt bőrgyógyászati vizsgálatot javaslok.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. június 10., 17:42; Megválaszolva: 2011. június 14., 22:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó