• Férfi egészség/Re

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Köszönöm a válaszát! Én is húgyúti gyulladásra gondoltam, ezért utána olvasva a dolgoknak tőzegáfonya kapszulát vettem és teát is és szedem is utóbbi 3-4 napban. Megfogadva tanácsát, elmentem vizeletvizsgálatra is. De minden eredményeim jó lett. Ezután elmentem urológushoz, ahol ultrahangos vizsgálat készült az alhasamnál, illetve veséimnél, de ott sem találtak semmi elváltozást. A doktor úr szerint lehet ez gyulladás, attól függetlenül, hogy a vizelet nem mutatott ki semmit. Kaptam Cifloxin 500 mg antibiotikumot, napi 2 x 1 szem. De egyelőre nem érzek semmi változást. A péniszemben makk tájékán belül is kívül is ez az állandó érzékenység, nyomás, inger továbbra is megmaradt. Vizelési inger is fenn áll továbbra is. Egyszerűen valami nem stimmel... Az lenne a kérdésem, hogy ezek után mi Ön szerint a következő lépés, ha ez az antibiotikum sem hat, mi okozhatja ezt az egészet? Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a interstitialis cystitis témában

        Kedves Kérdező! A gyakori vizelések hátterében állhat esetleg interstitialis cystitis, ami egy igen ritkán felismerésre kerülő diagnózis, ha az antibiotikumos kezelés hatására nem javul, ez irányba is érdemes vizsgálódni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 07., 18:33; Megválaszolva: 2011. június 08., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?