• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fiatal koromtol fogva ez a gondom csak szegyeltem elmeni orvoshoz.Lehet hogy erre fogható az is hogy szeretem hozzá nyulni az alkoholhoz,mert ésszre vettem hogyha alkoholt fogyasztok akkor tovább birtam,vagyel se mentem.külömben egy két perc és késsz vagyok.Utána hiába is probálkoztam nem jött össze a merevedés de külömben nem is kivántam,annyi nekem elég volt.Lehet hogy már késsö panszkodom vagy van mit tenni.

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Kérdező! A korai magömlés mögött gyakran valamilyen kezelhető/gyógyítható korkép áll, melyet ki kell vizsgálni, és ha megvan a baj, a javulás útján el lehet indulni! Az alkoholtól feloldódnak a már évek során felrakódott pszichés attitűdök, döntően ez is az egyik támadás pontja a kezelésnek. (Itt nem az alkohol-ivásra, hanem a már meglévő, és "dolgozó" szorongás feloldására gondolok!) Sosem késő problémákkal foglalkozni, mert ha belegondolok, magának is van bőven egy-két dekádja, hogy kielégítő, jó és teljes nemi életet éljen... (És egyébként is ha jól sejtem, évente el kellene járjon urológushoz, mert bizony abba a korba lépett, amikor súlyos betegségeket lehet megelőzni, ha évente eljár az ember szűrésre, egy rutin vizsgálatra -bajmegelőzés!) Üdvözlettel, Dr. Merth Gábor


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. június 04., 23:10; Megválaszolva: 2011. június 07., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: