• Férfi egészség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Kérdésem igazából összetett dolog lenne. Körülbelül fél éve, orvosi ajánlásra többet kezdtem el folyadékot inni és ezzel együtt nőtt a wc-re járások száma is. Akkor ennek tudtam be, de igazából ez azóta is fenn áll, ha többet iszok ha kevesebbet. Ma például délután 13 óráig 6-7 dl folyadékot ittam és 6 szor voltam wc-n általában 1 dl körülit sikerült produkálnom. Ami még hozzátartozik, hogy a péniszembe furcsa érzést érzek, szóval mindig mintha wc-nem kéne, és ez még a kisebbik baj, de szerintem érzékenyebb is a péniszem. Ha csak ebben okozna gondot, annyira nem foglalkoztatna, de most már a szexuális életemet is befolyásolja. Nem tudom korai magömlés az kialakulhat amúgy normál esetben? Mert 4 éves párkapcsolatom alatt, semmi ilyen jellegű problémám nem volt, viszont mióta ez az ingerlékenység és sok wc-re járás fenn áll azóta nem bírom sajnos a szexet sem. És ez most már önbizalomban is hatással van rám, igazából nem értem, hogy ami eddig 4 évig működött és bírtam, most mért nem, és mit lehet ezzel tenni. Urológián voltam már azzal, hogy néha kis piros kiütések is előjönnek a makkomon, és mondtam a doktor úrnak ezt a túl érzékenységet is. Volt vérvétel, semmi jellegű nemi betegségem nincs. Herpes simplex vírusrs negatív az áll a papíron. Tanácsát kérném, hogy mi tévő legyek. Gondolom vissza az urológiára.. Illetve kérem nyugtasson meg, hogy ez a korai magömlés ez ennek a gyulladásnak vagy bárminek a jele tehát összefügg a vizelési ingerrel, és minden vissza áll majd a régi kerékvágásba, ha megjavulok. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A panaszai felvetik húgyúti gyulladás lehetőségét, vizeletvizsgálat szükséges. A gyulladás okozhat korai magömlést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 03., 13:09; Megválaszolva: 2011. június 08., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?