• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Urak! Korai magömlés betegségben szenvedek, kiváltó oka valószínűleg beidegződés, az orgazmus minél hamarabbi eléréséhez. Az interneten böngészve, találtam egy "csodaszert." A gyógyszer neve "Prematrol". Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy ha megrendelem ezt a gyógyszert, akkor jó esélyem van a gyógyulásra, vagy sem? Illetve anyagi vonzalma is van a kérdésemnek. A gyógyszer lényegesen olcsóbb, mint egy szextarapeutával fojtattot kezelés. Kb.: 150ezer ft különbség van a gyógyszer javára szemben a kezeléssel. Az ön véleményük szerint Lehet e tartós változás a gyógyszertől, vagy érdemesebb egyből tarapeutához fordulni? Valamint azt szeretném még tudni, hogy létezik e más fajta gyógyszer, ami megszüntetné a problémám véglegesen? Még nem fordultam a betegségemmel orvoshoz, ha a betegség pontos diagnosztizálására van szükség az esetemben akkor Pesten belül milyen fajta szakembert keressek?

        Dr. Fekete Ferenc válasza a korai magömlés témában

        A normális közösülés a pénisznek a  hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos , függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné ,hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható. Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet ,akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés. Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön . Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni. Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van / partner nem akar nemi életet élni, elutasitó, nem segitő stb./azt is javítani kell. A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /. Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Ha korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ van- hozza el. Négyszemközt fogadom, kezelem. Bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek ,nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba.A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni. Ha eljön megnézem és igyekszem gyorsan segíteni, kezelni . A vizsgálat, a kezelés megkezdésének várható orvosi költsége 15 ezer Ft. Utána általában havonta-kéthavonta kell jönni , ennek költsége 5-8 ezer Ft/ vizit -kb. 6-12 hónapon át . A gyógyszer gyógyszertári költsége kb 3 ezer Ft/ hó.Ha a korai magömlés mellett merevedési panasza is van akkor a gyógyszerek költségesebbek. bejelentkezés ,időpontkérés,további info 06 30 3113045-titkárnőm üdvözli :


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. május 31., 18:59; Megválaszolva: 2011. június 03., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?