• Ondóhólyag gyulladás vagy még sem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Március óta küzködöm, az alábbi tünetekkel mag ömlés után vizszerű nyálkás váladék távozik a péniszemből, és az utóbbi időben kb 1-2 hete már alhasi és here táji fájdalmaim vannak. Március óta járok urológushoz aki ejakulátum tenyésztést csinált először Proteus mirabilis talátak kaptam rá anti biotikumot sorrendben a követekzők : 1x1 Levofloxacin 500mg majd Suprax 200mg 1x2 kéthét múlva : Klion 2x1, Aktil Duo 2x1 két hét múlva : 1x1 Sumamed 500mg két hét múlva: Tarivid 20mg 2x1 Majd ismételt ejakulátum tenyésztés, ennek eredménye :"többféle bélbaktérium tenyészett ki vegyes bőrflóra mellett" Szerepel még a leleten néhány szám WHO: 25069,19193,27010 Az orvosom arcán némi tanácstalanságot véltem felfedezni, és már így is eléggé kétségbe vagyok esve, párommal gyermeket szeretnénk nem sokára, MOst az orvos Gentos nyelv alatti szopogatós tabletát és Curam duo 1000mg 2x1 tablettát írt fel. Ez valóban ilyen lassú lefolyású betegség? Várható, hogy kihatással lesz a leendő gyermek vállalást illetően? Várom válaszát! Üdvözlettel : Pál

        Dr. Merth Gábor válasza a ondóhólyag gyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Valóban, a prosztatagyulladás nehezen gyógyítható-gyógyuló, és mindenképp komplex kezelést igénylő (gyógyszeres és egyéb kezelés, habituális változtatások, stb.) probléma. Türelmet igényel nem csak a betegtől, de a hozzátartozótól és orvostól egyaránt. Javaslom, beszélje át kezelőorvosával a lehetséges lépéseket, előnyökkel-hátrányokkal, mert való igaz, hosszútávon okozhat szexuális, fogamzásbéli zavarokat (is) a betegség. Jobbulást kívánok!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. május 25., 20:22; Megválaszolva: 2011. június 01., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: