• Gyors ejakuálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves webdoktor! Köszönöm az előző válaszod, ezúttal egy hasonló dologban szeretném kikérni a véleményed/tanácsod. Arról van szó, hogy naggyaból 3(talán 4) éve önkielégitek. Nem voltam még úgy lánnyal, hogy komolyabb szexuális kapcsolatot létesitettem volna vele. Az a problémám, hogy amióta csinálom magamnak, rendkívül gyorsan elmegyek. Vagy nézek mellé pornót, vagy nem. Ha nem, akkor elég sokáig birom, de unalmas és lehet hogy a végére már kicsit pirosodik. Ha pornót nézek, úgy felizgulok a csajokat látván (és bele is élem magam valamint fantáziálok olyan lányokkal akik tetszenek nekem) hogy 3-4 perc elég az elsüléshez. Mi lehet velem a baj? Mit tudnék csinálni? Még annyithogy nem rendszeresen csinálom, volt hogy egy nap 2x, de az elég ritka, általában hetente 3x max 4x.. Tudna valamit ajánlani nekem? Mindig belegondolok hogy eljutnék egy lánnyal az ágyig, és mire levetkőznénk az előjáték során nekem annyi lenne.:S Nagyon félek az elsőtől, hogy csalódás lesz neki és nekem is. Kérem segitsen nekem, köszönöm!!

        Dr. Kocsis István válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Olvasónk! Semmi baj nincs, ezen az aggodalmon minden hasonló korú fiatalember átesik. Amit javasolni tudok: lassabban! A mai felgyorsult iram az oka sok szorongásnak, félelemnek. Amint olyan társra lel, aki ugyanilyen izgalmakkal telve partner lesz egymás felfedezésében,a problémának nyoma sem marad.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. május 19., 14:23; Megválaszolva: 2011. május 23., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: