• Kellemetlenség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt orvos társaság! én egy ojan kérdéssel szeretnék magukhoz fordulni ami nekem nagyon kellemetlen az életbe! szeretném megkérdezni önöket hogy miért van az a problémám hogy nagyon koraji a magömlésem szoval pár perc és kész vagyok és szeretném megkérdezni hogy ezt a problémát lehetne e orvosolni ? mert ez nekem nagyon kellemetlen! és a feleségem is elhagyott ezért! nagyon szépen kérem önöket hogy segitsenek ötlettel tanácsokkal és ha lehet orvosolni akkor nagyon szépen kérem önöket hogy irják le az utasitást nagyon nagyon szépen megköszönném!! elöre is köszönöm! TISZTELETTEL GYÖRGY!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a korai magömlés témában

        A normális közösülés a pénisznek a hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos , függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné ,hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható. Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet ,akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés. Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön . Fontos ,hogy megfelelő önt szerető segítő partnere legyen, anélkül ez nem javítható.Recept nélküli gyógyszerekkel nem érdemes próbálkozni,nem hatékonyak.


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. május 16., 21:46; Megválaszolva: 2011. május 23., 22:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: