• Korai ejakuláció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!! Sajnos a lidokainos kenőcsöt már próbáltuk semmi változás,csak annyi,hogy a merevedésben zavart be egy kicsit.A dupla óvszer használatát meg sajnos még nem teszteltük és nem is tudom ahogyan kell alkalmazni .. Kérem segítsen.. már többször is jártunk urulógusnál ,de sajnos nem tud segíteni ..csak a pénzt viszi meg mindenféle gyógyszert írt fel ..kb olyan 60.000-ot rá költöttünk már erre a dologra ..és nem kaptunk választ..

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés témában

        Ha jól veszem ki soraiból, korai magömlés miatt keresett fel vmikor szakorvost, eleddig eredmény nélkül. Korai magömlés sok minden okozhat, a teljesség igénye nélkül többek között előző műtéteket követően alakulhat ki, prosztatagyulladás okozhatja, és legtöbbször a korábbi esetek miatt, már eleve pszichésen rárakódott felszültség is csak erősíti a dolgot, mint minden "stresszel" járó szituáció. Továbbá pajzsmirigy működési zavar (hormonális zavarok), kövérség, stb-stb. Ezeket mind ellenőrizni kell, mert sokszor derülhet fény más zavarokra is! Szintén a teljesség igénye nélkül, ha meg van a baj forrása, azt kell kezelni!!! Hatásos a kezelés alatt elvégzett pszichés vezetés, mely az előzőekben felrakódott és kóros magatartási folyamatokhoz vezető feszültségeket próbálja feloldani. Lehet próbálkozni az érzéstelenítő krémekkel is, de azt, aktus előtt feltétlen le kell mosni, én speciel nem ajánlom, mert nem a baj forrását célozza meg, tüneti kezelés. Sokan elégedettek mikor vmilyen SSRI szert alkalmaznak, mely szerek szorongásoldó, anti depresszánsok. Sok betegem valóban jobb eredményekről számoltak be, ezen gyógyszerekkel. Mindezeket csak szakorvos írhatja fel, szakorvosi vizsgálatokat követően! A kérdés nem egyszerű, alapos vizsgálatot követel(!), és nem azonnali a javulás sem!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. május 14., 12:25; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: