• Daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktor úr/nő. Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy lila folt, kisebb daganat jelent meg a mellékhere tájékán...fogadni csak május 31-én fogadna az itteni orvos. Érdemes ennyit várni? Esetleg tudna valami tájékoztató jellegű leírást adni ,hogy mi is lehet ez? Előre is köszönöm

        Dr. Merth Gábor válasza a mellékhere témában

        Tehát lila folt a herezacskón? Vagy daganat a mellékherénél? Nem mindegy. (Biztos, hogy a mellékhere?) Fájdalmat okoz? Egyéb panaszt okoz? Más tünet fennáll? Kicsit jobban körül kellene írni a panaszait. Mert a lila folt az lehet akár csak egy tüszőgyulladás a herezacskón, a dudor lehet akár daganat is valahol a herénél, mellékherénél. És ugye innentől, valóban nem mindegy a dolog…


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. május 12., 09:04; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?