• Here vízsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr! 2 éves kisfiamat 04.13.-án műtötték herevízsérvre, A kérdésem, hogy lehetséges e hogy ugyan olyan legyen a heréje, mint műtét előtt? (A jobb oldali nagyobb meradt) Ez azt jeleni, hogy nem sikerült a műtét?? A korházban ismételt műtétet javasolnak fél év múlva. Ez igy Ön szerint jó? Nem túl késő vagy korai a fél év?? Addig fel is szívódhat?? Ön szerint forduljunk más korházba ismételt szakvéleményért?? Köszönöm válaszát

        Dr. Boros Miklós válasza a hydrocele témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nem került ellátásra a hashártyajárat a műtét során a vízsérv kiújulhat vagy el sem tűnik. A fél év várakozás a műtéti területen zajló gyulladás miatt indokolt. Korábbi műtét nem célszerű a várakozás nem jelent veszélyt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 06., 11:03; Megválaszolva: 2011. május 09., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?