• Mitől alakult ki és ki lehet-e belőle e gyógyulni, és mikor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estét kivánok! Lenne egproblémám,nemrégiben egy labor vizsgálat alapján harmadszorr is többféle baktériumokt találtak nála..És mind a 3 szor már kezelést is kaptam és most, Escherichia coli és streptococcus agalactiae. van. Előzőleg a streptococusvoltés Stapilococus aureus.Mikor szabdulok ezetől.:)Canesten kupot és antibiotikumot kaptam.kérdésem mikor gyogyulhatokki beleőle, és a sok gyogyszertől nem e leszek betegebb,éskigyogyulhatok e a betegségből.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A visszatérő húgyúti fertőzések oka lehet egyéni fogékonyság, az immunrendszer gyengesége,felszálló nőgyógyászati fertőzés, a húgyutak anatómiai rendellenessége. Sok esetben nem derül ki, hogy mi a konkrét ok. Ismételt fertőzések esetében tenyésztési eredmény birtokában adott antibiotikum segíthet, alkalmazzon tőzegáfonya készítményt, fogyasszon bő folyadékot. Nőgyógyászati hüvelyvizsgálat is indokolt lehet még, ha jellegzetes, hogy aktus után lesz panaszos, akkor kis dózisú antibiotikum adása aktus előtt segíthet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 05., 21:21; Megválaszolva: 2011. május 07., 17:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: