• Vérző pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párommal kb 2 éve, szeretkezés közben rosszul mozdulhattunk, és elkezdett vérezni a pénisze. Azt mondta, hogy az a hártya, ami a bőrt tartja (vagy valami hasonló) repedt meg egy kicsit és attól vérzett. Gyorsan elállt és pár hét múlva már nem volt semmi gond. Úgy másfél hónapja sajnos újra megismétlődött a dolog. Az óta nem igazán merünk szeretkezni, mert azt mondja, hogy behatoláskor érzékeny, és persze attól is tartunk, hogy újra kivérzik. Mitől lehet ez, és mit lehet vele csinálni? Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rövid fitymafék témában

        Kedves Kérdező! A leírás alapján valószínűleg berepedt a fitymafék és az vérzett. Kis műtét formájában megoldható a bemetszés, amivel a későbbi vérzések megelőzhetőek, ha valóban erről van szó. Javasolt urológiai szakrendeléshez fordulnia párjának!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 03., 06:47; Megválaszolva: 2011. május 03., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?