• Körülmetélés utáni probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Öt napja végeztek nálam körülmetélést bőrbetegség miatt (lichen sclerosus et atrophicus). A műtét után kb. két nappal a makk bőre a húgycső nyílásnél eléggé kiszáradt. A problémám az, hogy a nyilásnál olyan, mintha képződne valamilyen réteg. Ez mindig megakadályozza a vizelet ürítést. Ha benedvesítem, akkor rövid idő múlva megszűnik ez a probléma, de következő vizelésnél megint előjön. A bőrbetegség(LSA) súlyosabb esetben megtámadhatja a húgycsövet is, de nálam nem erről van szó , hiszen műtét előtt abszolút semmi ilyen jellegű problémám nem volt. Gondoltam rá, hogy esetleg valami váladék kerül oda ami a műtét miatt van, de nem igazán értem, hiszen a műtét nem érintette a belső részeket, a sebek pedig nencsenek a nyílás közvetlen közelében. A kérdésem az lene, hogy Ön szerint mi okozhatja a problémát és, hogy ez az állapot a gyógyulás után is megmarad-e. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kovács Géza

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a körülmetélés témában

        Javaslom keresse meg kezelőorvosát, valamint kérje bőrgyógyász segítségét.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. április 27., 13:36; Megválaszolva: 2011. május 07., 17:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: