• Fityma letapadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kisfiam fimózissal született, ami folyamatos gyulladást okozot neki, ezért kannállal felszedték a letapadást, de csak a húgycső nyílás körül oldódott meg a letapadás, amúgy körbe mindenhol még mindig le van tapadva. A háziorvos szerint nem kell vele foglalkozni. Magától feloldódhat? Meddig várjak vele? Nézessem meg urológussal? Ha fel kell oldani, akkor már altatásban fogják csinálni, vagy feltépik? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező! Ebben az életkorban a fitymának lazán a makk mögé kell jönnie. Az erőszakos hátrahúzás szűkület esetén már régen elavult. Keressen fel gyermeksebészeti szakrendelést!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 27., 09:45; Megválaszolva: 2011. április 30., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó