• Kérdés Dr. Kocsis István úrhoz!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nekem több kérdésem lenne. Én két éve már jártam a urológián evvel a gonddal, a kezelés használt is, de úgy gondolom igazán sosem múlt el és most ismét előjött! Először is azt szeretném kérdezni, hogy az miért van ha többnyire fáj az egész bal herém (tapintásra nem) és a bal oldalon a hasam alja is? Tapintásra nem érzek rajta semmit. A második kérdésem, hogy a péniszem tövében felül, a fő ütőér meg van dagadva egy pontban, már születésem óta, valamint a herezacskómban mintha kis belek lennének, de nem sérv és a hasfalam sem szakadt ki, a régi urológusom azt mondta erek. Van hogy az egész combom fáj és úgy érzem ettől van. Mi lehet ez? A harmadik kérdésem pedig az lenne, hogy a péniszemen apró pici fehér pöttyök vannak tényleg aprók, kis pattanásokra hasonlítanak, de nem is piros és kinyomni sem tudom, ezek nem fájnak.Mik ezek? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Rorsach

        Dr. Kocsis István válasza a herefájdalom, visszér témában

        1: a herébe sugárzó alhasi fájdalom általában fizikai megerőltetésre vezethető vissza. 2: a herezacskóban, általában a bal oldalon lehetnek tág vénák, ami ugyanolyan visszeres tágulatot jelent, mint a lábon lévő visszerek. A hajlam öröklődhet a szülőktől. A péniszgyöki tágulat eredete is ez lehet. 3: a makk tövében lévő kis fehér pöttyök faggyúmirigyek, amelyek az Ön korában intenzívebben működnek. Teljesen rendben lévő jelenség.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. április 25., 21:41; Megválaszolva: 2011. április 29., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?