• Ez már nem lehet felfázás...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Azzal kezdeném, hogy már évek óta küszködök felfázással, de mindig csak antibiotikumokkal kezelték, ideig-óráig segített is! Most is éppen ettől szenvedek, de kezdek arra gyanakodni, hogy esetleg gomba lehet a vizeletemben, mert nincs sűrű vizelési ingerem, mégis nagyon fájdalmas a vizelés vége, és bűzös is. Sem láz, sem hidegrázás... A háziorvosomnak vittem vizelet mintát, hogy vizsgálja meg, de 2 méterről, a kezemből vette szemügyre...:S Így képtelenség beutalót szereznem, pedig szerintem már súlyosabb lehet a helyzet, mint egy felfázás... Nem tudom, mit tehetnék, ezért fordultam Önhöz, tartós megoldást remélve a panaszaimra! Segítségét, tanácsát előre is köszönöm! Egy szenvedő 24 éves lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves 24 éves lány! Két dolgot javaslok. Először is egy nőgyógyászati vizsgálatot, mert lehet, hogy felszálló nőgyógyászati fertőzés okozza a húgyúti panaszokat. Emellett urológiai kivizsgálást, ide nem is kell beutaló, ha panaszos, el tudják végezni a vizelettenyésztést, ha szükséges, hólyagtükrözés is elvégezhető. Addig is tőzegáfonya, kamilla tea javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 19., 20:08; Megválaszolva: 2011. április 20., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: