• Fityma-bőr nagyság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arra szeretnék választ kapni, milyen kihatása lehet a sexben annak, hogy vmivel nagyobb a fitymán a bőr nagysága. Van szerepe ennek a szexben?lehet ezt műteni?Vagy felesleges? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nem okoz higiéniás problémát nem kell vele foglalkozni. Azt, hogy a sexuális életben okoz-e gondot ön tudja, önmagában a nagyobb fityma nem műtéti indikáció. Amennyiben problémát okoz keressen fel urológiai szakrendelést, műtéti úton lehet csökkenteni a méretén.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 19., 14:01; Megválaszolva: 2011. április 20., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: