• Hererákgyanú

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Úr/Nő lassan egy hónapja Paintballozás közben eltalálták a bal heregolyómat,a fájdalom viszonylag hamar elmúlt de egy szép lilla folt lett rajta ahol eltalált a golyó,kicsit megnagyobbodott,kicsit húzódott de tapintásra nem találtam semiféle elváltozást,!Tegnap este aikor vizsgáltam magam észrevettem nagyjából ott ahol eltalált a golyó egy fél borsószemnyi vagy kisebb,kemény csomót a bal heregolyómon,tapintásra nem érzékeny,húzódó érzés van ,,lehet ez rák??Vagy valami más is okozhat ien tüneteket??Válaszát nagyon köszönöm Üdv

        Dr. Csuth Ágnes válasza a here témában

        Kedves Kérdező! Akár heg is lehet, de persze látatlanban nem lehet megmondani. Egy fizikális és ultrahangos vizsgálat fontos lenne, menjen el urológushoz. Beutaló sem kell.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 19., 12:14; Megválaszolva: 2011. április 19., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?