• Csecsemőkori hereprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Aggódó nagymamaként kérdezném, hogy mennyire probléma az , ha a kis unokámnak láthatóan nincs a heréje a kis zacsijában. (szinte csak a kis bőröcske van ott, és az is furcsa, hogy olyan sötét színű. De ez lehet, hogy tényleg nem probléma)A doktor nénink azt mondta, hogy a herék még vándorolhatnak, de figyelni kell persze, és ellenőrzi Ő is. De én azért is aggódom, mert amikor meztelen,sokszor odakap a fütyijéhez, és mintha fájna neki...és én egyértelműen duzzadtnak látom a "szeméremcsontjánál". Nem emlékszem ilyenre a fiamnál, és egy kicsit félek, hogy nehogy későn kerüljön szakemberhez,ha kell egyáltalán. Kérem szíveskedjék válaszolni, vagy javasolni, hogy kell-e tennünk valamit? Köszönöm szépen. Tisztelettel

        Dr. Boros Miklós válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező! Fürdésnél ellenőrizzék le a herék helyzetét. Amennyiben nem hozható le sem keressenek fel gyermeksebészeti szakrendelést. A szeméremcsont minden csecsemőnél kitöltött és nagyon gyakori a fütyihez nyúlás. Ha nincs váladékozás és pirosság nincs gond.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 10., 22:00; Megválaszolva: 2011. április 12., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: