• Vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Holgyem/Uram! Eleg erdekes es paratlan szituacioval allok szemben amire konkret magyarazatot vagy masik szemelyt akinek hasonlo problemaja van, meg nem talaltam. Tudom, hogy nehez latatlanban diagnozist adnia, de a korulmenyeim nem teszik lehetove, hogy barmilyen orvosi vizsgalatra mehessek, ezert is kulonosen fontos nekem az On velemenye, tanacsa. Kb. 2 hete csip a vizeletem vizeleskor. Altalaban csak enyhen, de reggelente erosebben. A vizelet uriteseben es gyakorisagaban nincs valtozas, nincs egyebb panaszom vagy fajdalmam. Erdekes csavar a szituaciomban, hogy szinten kb. 2 hete ritkan, alkalomszeruen -kulonosen, ha merevedesem van- viszketo erzes tor ram a himvesszom kozepe tajan, belulrol. Nem tudom van e osszefugges a ket problemam kozt. Segitseget elore is Koszonom! Tisztelettel: K. Lajos

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Lajos! A problémája hátterében húgy-ivarszervi fertőzés lehetősége felmerül, ezért javasolt lenne a vizelet vizsgálata, illetve ennek eredménye alapján lehet, hogy antibiotikumot kellene szednie. Ha ez nem megoldható, akkor kezdje el bőven kisvirágú füzike teát fogyasztani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 21., 22:00; Megválaszolva: 2011. március 22., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?