• Here

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram ! A napokban észrevettem , hogy a herezacskóm megnagyobbodott , és mintha egy kisebb csomót éreznék benne tapintáskor. Fájdalmam nincsen . A tünet pár napja jelentkezett , enyhe fájdalommal. A hónapban volt iskolai vizsgálat és ott is mindent rendben találtak . Régen heresérvvel műtöttek , de nem hinném , hogy ez a probléma , mert nem erőltettem meg magam az utóbbi időben . Arra gondolok , hogy ez elmúlik hamarosan . Remélem megnyugtat , hogy semmi komoly probléma nincsen . Üdv.

        Dr. Boros Miklós válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező! A here felett tapinthatja a mellékherét és a herefüggeléket is. Amennyiben nincs fájdalom és növekvő duzzanat nem szükséges orvoshoz fordulni. A fenti két tünet esetén keressen fel urológiai szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 21., 10:19; Megválaszolva: 2011. március 22., 16:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó