• Hímvessző fájdalom és érdagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hímvesszőm tövében 2 nappal ez elöt enyhe fájdalmat észleltem nyomás v érintés hatására. Mára a fájdalom állandóvá vált ha nemérintem akkor is. Először azt hittem egy pattanás lesz de nem mulik el és nem az aztán meg olyan mint ha egy ér nem is tudom megkeményedett volna és mikor ugymond izgalomba jön akkor ez az ér a tövében fáj tovább haladván pedig a közepe felé kitüremkedik feldagad mint ha elszoritanánk a kezűnket,és nem kapna vért.Mi lehet ez mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel urológiai szakrendelést. Ebben az életkorban gyulladás okozhat hasonló tüneteket. Nem ír fizikai traumáról így nem tudok másra gondolni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 19., 23:47; Megválaszolva: 2011. március 21., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?