• Ondó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 14 éves vagyok, kb. 1 éve már maszturbálásnál rendszeresen van ondóm, de még nem volt soha éjszakai magömlésem. Ez lehet amiatt, hogy minden nap szoktam csinálni? Esetleg ha szünetelnék 1-2 hetet akkor lenne? És a másik még, hogy egy pár hónapja olyan furcsa szagot érzek magamon, mint az ondóé. Ez mi lehet? Pedig mindenfajta tisztálkodási szert használok.

        Dr. Kocsis István válasza a ondó témában

        Tisztelt Olvasónk! Az szex tematikája most az ön életkorában különösen előtérbe került és ez így van jól. Az Ön által érzett szag is ennek köszönhető, főleg, ha az önkielégítéshez tévesen szégyenérzet is társul. Az éjszakai magömlés hiánya is teljesen helyénvaló, kiváltképp, ha az önkielégítés rendszeres.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. március 19., 15:41; Megválaszolva: 2011. március 26., 23:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?