• A páromnak korai magömlése van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párom 20 éves korában intim piercinget tetetett bele a péniszébe, pontosan a fitymatakaró bőrébe. És az eltelt kötelező 1 hónap pihentető, gyógyulási idő után már az első szexuális együttlétünkön jelentekzett a korai magömlés, amit nem tud szabájozni. A piercing előtt semmi probléma sem volt. Azóta kivette a piercinget, de semmi sem változott, az időtartam kb. 4-5 perc. És azóta a szexuális életünk is lecsökkent, mert a kedve sincs és az együttléteink után is frusztráltnak érzi magát! Kérem szépen próbáljon segíteni, mert nem szeretném ha rámenne a kapcsolatunk!!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a korai magömlés témában

        Nem hiszem,hogy a piercing okozza,de jobb ha nem teszi be. Inkább a hosszabb kihagyás, most meg az idegeskedés a probléma miatt. Éljenek rendszeresebben nemi életet és javulhat akkor. Nézze meg a www.potenciaklinika.hu oldalamon a korai magömlésről szóló részt.


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. március 18., 18:47; Megválaszolva: 2011. március 21., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó