• Mi lehet ez???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor ur-a kérdésem az lenne a ball mellékherém teltebb mint a jobb de nem mindég ha eroltetem például a vizelést akkor olyan mintha jobban megduzzadna a ball mellékhere/ojan teltebb a jobb viszont nem/néha érzek ott kisebb nyomást de az nem fájdalom és vizelési problémám nincs/nagyon rég megvan ez nékem még anyit szeretnék tudni nincs e osszekotetésbe a gyomor fallal vagy izozattal mert néha ojan huzo érzést érzek a gyoromnál forduláskor de ez nagyon ritka//koszonom válaszát /

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a hereduzzanat témában

        Mindenképpen javaslom forduljon Urológus szakorvos hoz, aki a megfelelő vizsgálatokat el tudja végezni. A gyomorpanaszok és a herében észlelt elváltozás között nem valószínű hogy összefüggés lenne.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. március 17., 19:58; Megválaszolva: 2011. március 20., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?