• Szeretkezés után gyakori fájó vizelés...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Mát több, mint egy éve uralkodnak rajtam a következő tünetek: eleinte szeretkezés után 1-2 nappal jelent meg nálam, hogy gyakori vizelési ingerem volt és nagy fájdalommal is járt. Először azt hittem valami nőgyógyászati problémám van, de hamar kiderült hogy erről szó sincs, ugyanis több alkalommal sem találtak semmit. Felkerestem háziorvosomat is: vizeletemet elküldte vizelettenyészeti vizsgálatra. Ott kiderült, hogy sok a fehérje, baktérium a vizeletemben, és utóbb már egy kis vért is találtak benne. A vizelet tesz csík ugyancsak ezeket mutatta ki. Különféle gyógyszereket írt fel nekem az orvos, amik csak ideiglenes gyógyulást nyújtottak. Elfogyásuk után ismét előjöttek a tünetek. Miután már megelégeltem ezt a fajta módot, felkerestem egy urológus szakembert is, aki megvizsgálta a hasamat, vesémet, szerencsére nem talált semmit sem, és egy több hónapos gyógymódot ajánlott. Egy bizonyos Nitrofurantoin nevű gyógyszert írt fel, amit 3 hónapon keresztül kellett szednem és mellé még tőzegáfonya kapszulát is szedtem. Ez a gyógyszer igazán nagy segítséget nyújtott, hiszen arra a 3 hónapra elmulasztotta a fájdalmaimat.Mát azt hittem végleg meggyógyultam. Ám mikor az is elfogyott, ismételten előjött a szeretkezés utáni vizelési inger, erős fájdalmakkal. Most már a húgyhólyagom is ég, és nem csak akkor mikor el kell mennem a mosdóba hanem ha ülök vagy ha állok is. Doktor úr, kérem mondja meg nekem, hogy mi a következő teendőm? Meg lehet ebből gyógyulni? Mert én még nagyon fiatal vagyok (21) ahhoz, hogy állandó gyógyszereken éljek. Esetleg egy fogamzásgátló gyógyszer szedése nem segítene ???? Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm. Bízva gyógyulásomba, tisztelettel:

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a húgyúti fertőzés témában

        A partnerével lehetnek a gondok szerintem, ha már Önnél kizártak minden lehetséges okot. Szerintem kérje meg vegyen részt egy Urológiai viszgálaton. Lehetséges, hogy a partnere oltja be minden sexualis együttlét alkalmával.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. március 17., 10:21; Megválaszolva: 2011. március 20., 18:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?