• Prosztatagyulladásnál is lehet szexuális életet élni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr !Az urologusom enyhe prosztatagyulladást állapitott meg ,2 honappal ezelött irt rá gyogyszert de nem sokat segitett .Azt mondta ujra 2 honap mulva kérjek hozzá idöpontot .Én közbe ilyen kisvirágu füzike teát ittam ami kicsit használt de a probléma megmaradt .Azt szeretném megkérdezni hogy nemrégota van barátnöm és nagyon tervezi velem az eggyüttlétet és nem tudom hogy ha védekezés nélkül csinálnánk elkaphat e valamit tölem ?(mert ö fogamzásgátlot szed)vagy ez veszélyt jelentene e rá nézve ?Másik kérdésem a doktor a vizeletembe nem talált gennyet akkor mitöl van begyulladva?Elöre is köszönöm...

        Dr. Kocsis István válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk! A stressz, a sok űlés okozhatja a gátizomzat spazmusát, a prosztataállomány pangását. Ez akár kórokozók nélkül is a prosztata gyulladását okozhatja. A füzike tea alapnak jó. A párja nincs veszélyben.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. március 15., 11:41; Megválaszolva: 2011. március 16., 17:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: