• Fitymafék műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Egy hónapja este át egy fitymafék műtéten, mert rövid volt. Megműtötték és már nem látszik a heg. Az alapvető problémám az volt, hogy a fitymám a makkom pereméig csúszott le teljesen és onnantól a fék feszült és a makk tetejét lehúzta. Mind ezt merevedés közben. Most, szintén merevedés közben lecsúszik ugyan úgy a makk aljáig a fitymám, ha tovább húzom, akkor nem feszíti már annyira a makkor, csak egy minimális mértékben, viszont nem csúszik teljesen hátra a fitymám még mindig a pénisz törzsre. És úgy olvastam hogy nagyon sok ideg végződés található a makk végén aminek a hatására is jön létre a magömlés. És ez miatt nekem szerintem aktus közben korai magömlésem van. Lehetséges ez? Illetve, van rá esély, hogy a fitymám hátra fog teljesen csúszni, és nem áll meg a makk alatt. Mármint, hogy nyúlik-e annyit ha dolgozok vele. Vagy van-e rá valami esély, hogy tényleg ez a problémám amit én gondolok? A válaszát előre is nagyon köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a rövid fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján további teendő nincs. A korai magömlés hátterében nem áll ez a probléma. A fityma mozgása szabad. Amennyiben a fityma nem jön a makk pereme mögé menjen vissza egy ellenőrzésre. Az idegvégződések a makkon mindenhol találhatóak, így a leírás alapján ez nem befolyásolja a sexuális életét.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 08., 19:05; Megválaszolva: 2011. március 10., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: