• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Azt szeretném megkérdezni h van-e valami köze annak a korai magömlésemhez , hogy régen , 16 éves koromban , még amikor szűz voltam de volt bnőm , és nem feküdtünk le egymással de nagyon felizgatott , majd elment haza , utána nekem az alhasam , v a herém , már nem tudom pontosan , nagyon fájt, alig bírtam mozogni , és ez miért volt ? Jó pár hónapra rá már éltünk szexuális életet , majd jött a következő barátnőm , és vele is ugyan ez volt , mitől volt ez az alhasi , here fájdalmam ? köze van a korai magömlésemhez , v a here viszeremhez ? Válaszát köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a korai magömlés témában

        Kedves Kérdező! Nincs ok-okozati összefüggés a korai magömlés, a herevisszér és a be nem teljesedett aktus között.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 01., 19:45; Megválaszolva: 2011. március 04., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó