• Pénisz irritáció?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Distillate Doktor! Mostanság felfigyeltem rá, hogy a fitymámat ha hátra húzom, egészen pirosas alatta a bőr körben, valamint a makk felső része is egy kicsit. Nem olyan rikító piros, inkább olyan rózsaszínes, de a pénisz bőrétől még így is jól elkülönül. Úgy emlékszem, hogy már régebben (pár hónapja) is felfigyeltem erre, de mert egyébb tünetet nem produkált, bármennyire is zavart idővel elfelejtettem. Nem rég viszont viszkető érzést is tapasztaltam és mosakvás közben meg égetett. Ez ugyan csak két napig volt érezhető, de mégis arra ösztökélt, hogy rákérdezzek. Utánnanéztem de egyik nemi betegség leírása sem fedte teljesen az én esetemet. Amennyiben úgy ítéli meg a fentiek lapján, hogy valamiféle fertőzésről, vagy irritációról lenne szó, kérem írja meg, hogy milyen szerrel tudnám magam kezelni. Ha viszont ön szerint jobb lenne egyből megmutatnom szakorvosnak, kérem írja meg, hogy melyik osztályhoz kellene fordulnom. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés a bő folyadékfogyasztás, fokozott személyi higénia. Amennyiben a viszketés és égető érzés nem javul keressen fel urológiai vagy bőr- és nemi betegség szakrendelést. Itt vizsgálattal ki tudják zárni a fertőzést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 28., 21:20; Megválaszolva: 2011. március 03., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?