• Okoz-e függőséget?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Régebben faltam a nőket,szóval nagyon jó libidóval áldott meg az isten!Manapság pedig,egyszerűen azt érzem,hogy szeretném,de nem kívánom sexet!Ez pedig meglehetősen frusztrál!Elkezdtem szedni egy növényi kivonatot,aminek a neve:Maca guarana!Mi a véleménye erről a termékről?Okozhat-e függőséget?Imádok szexszelni,de egyre kevésbé kívánom!Kérem segítségét!Köszönettel:NOVI!

        Dr. Kocsis István válasza a szuexuális vágy csökkenés témában

        Tisztelt Olvasónk! Az Ön által említett termékkel nincsenek klinikai tapasztalataink. A libdócsökkenés viszont ilyen fiatal korban egyértelműen lelki okokra vezethető vissza. Emiatt a megoldás nehezebb. Komoly önismereti munkát, akár életmódváltást igényel.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. február 27., 00:30; Megválaszolva: 2011. március 04., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: