• Vízszerű váladék ejakuláció után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Néhány hónappal ezelőt kis piros pöttyök jelentek meg a makkomon. Akkor kaptam rá gyógyszert és Mycosit krémet. A tünetek el is múltak, de néhány napja azt vettem észre, hogy ejakuláció után szintelen, szagtalan, nyálszerű váladék jelenik meg a péniszemen. De csak ejakuláció után, néha napközben szúró fájdalmat érzek a hugycsövemben. Elmentem bőrgyógyászatra, ott alig tudtak kenetet venni, (nagyon kevés volt) majd közölték, hogy nem tudják megfesteni és így nem látnak semmit. A kenet első részét elküldték tenyésztésre és levették a vérem, hogy más betegségekre is megnézzék. A tünetek enyhítésére felírták a Klion tablettát. Tegnap este a párom a kezével elégített ki és nagyon érzékeny volt a makkom alsó része, majd utána teljesen vörös lett a makk alatti rész is és a kis vörös foltok ismét megjelentek. Ez megint gombás fertőzés lehet vagy valami más? Vérvételre miért volt szükség? Lehet, hogy valami komolyabb dologról van szó? Köszönettel : Pál

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a urológia témában

        Lehet hogy gombás fertőzése van, de ezt tenyésztés nélkül csak találgatás. Javaslatom az volna, hogy egy éhgyomri vércukorszintet nézzenek, hiszen ilyenkor mindig felmerül cukorbetegség lehetősége is. Bőrgóygyáészati kontrollt és Urológiai vizsgálatot is javaslok, elképzelhető hogy egy kisebb műtéttel (körülmetélés) megoldható a kérdés.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. február 21., 10:43; Megválaszolva: 2011. február 28., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?