• Pénisz fájdalom merevedéskor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Körülbelül egy hete van panaszom a péniszemmel. Merevedéskor húzódó fájdalmat érzek, és ez lankadásig kitart. A péniszem felső oldalán, picit jobbra, egy a tőtől a makk aljáig tartó feszülő szövetszálat vélek felfedezni ilyenkor, ami fájdalmat okoz. A szál átmérője sacc/kb 1-2mm, és a bőr alatt van közvetlenül. Gyanítom ez a szál eddig is ott volt, de fájdalmat sosem éreztem. Lehet hogy ez most valamiért nem tud kitágulni/meghosszabbodni merevedéskor? Érzésre kb. olyan. Nem merev állapotban gyakorlatilag nincs fájdalom, csak egy pici a tőben (ahol a szál indul), és az is csak enyhe nyomásra. Mi lehet a problémám oka? Várható, hogy ahogy jött úgy el is múlik, vagy mindenképp forduljak urológushoz? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Kocsis István válasza a péniszfájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk! Jól gondolja, az ilyen jellegű panaszokról csak fizikális vizsgálat után tudunk véleményt mondani és szükség esetén kezelést választani. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. február 08., 01:55; Megválaszolva: 2011. február 16., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó