• Vér a vizeletben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kötelező orvosi vizsgálaton voltam vért találtak a vizeletben. Komoly probléma lehet belőle. Rendszeresen fel vagyok fázva ,tőzegáfonyát szoktam rá szedni,ez szokott segíteni. De folyton nem szedhetem. Milyen betegségre utalhat ez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A vizeletben lévő vér utalhat gyulladásra a húgyutak bármely szintjében, kövességre, sérülésre, daganatra, alvadási zavarra, stb. A húgyúti fertőzése okozhatta. Ha genny is volt benne, illetve a panaszoktól függően javasolt antibiotikum adása.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. január 29., 12:31; Megválaszolva: 2011. január 31., 11:18

        Tudjon meg többet: húgyúti fertőzés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktorúr! 5 hete van fennt dupla j katéter vesekövességem miatt.ESWL terápián túl vagyok,viszont fájdalmas a vizelet ürítés.(a húgycsövem szúr és alkalmanként fáj a húgyvezetékem is amihez még derékfájdalom is társul)...
        Tisztelt Doktor Úr!!! A panaszom a következő Önkielégítés után a következő 3 alkalommal véres volt az ondóm. mostanra pedig barna színű lett a színe és sok barna színű 1-3 mm nagyságú barnás zselés darabok vannak benne.
        Jó estét 2 nappal ezelőtt egy kis csomót vettem észre a jobb herémén. Semmi fájdalmam nincs. Ősszel voltam urológusban bal lágyék és bal here enyhe fájdalmával, ami 2 hét alatt magától elmúlt. Mi lehet ez a mostani probléma? Kértem...
        A jobb herémben vagy körül kellemetlen érzés! Elváltozást nem találtam nem duzzadt csak fáj! Foci közben volt egy ágyékhúzódásom! Hasizom gyakorlatolatot is végeztem esetleg lehetnek ez az okai? Csütörtökön lesz Urologia szakrendelés!...
        Jó napot!Olyan kérdésem lenne hogy Rivotril gyógyszer mellett szedhetek e Boom Boom potencia növelőt vagy hasonlót? Üdv:N László
        Tisztelt Dr. Úr! Kb 4 hónapja kezdődött, a makkon piros foltok jelentek meg, kezeltem betadin kenőccsel majd pár nap múlva elmúlt, de helyette elkezdett fájni a péniszem töve és maga a pénisz is, felfázásra gyanakodtam és bevettem egy tasak...
        Tisztelt Doktor Úr! Felkerestem egy urológust, mivel merevedési problémáim vannak aktus közben. Vérvétellel megállapításra került, hogy a tesztoszteron értékem nagyon alacsony: 161,7 ng/dL. Teljesen egészséges életet élek, nem dohányzom,...
        Tisztelt doktor Úr! 3 hónapja kissé emelkedett koleszterin szintre (koleszterin:6,2, LDL:4,01 HDL:1,71) Xeter5mg. gyógyszert kezdtem szedni orvos tanácsára 3 hónapig. Egyébbkent a vérkèpem többi része tökéletes volt pl.glükóz: 4,7 soha semmi...
        Jó napot kívánok! Megszeretném kérdezni öntől hogy meddig kell tudni hátrahúzni a fitymát merev állapotban? Sokan azt mondják hogy addig hogy kisimuljon az egész. No, én a makkról letudom húzni, és még tovább tudom 0,5-1 cm-el....
        Tisztelt doktor úr/doktornő! Nagyjából másfél hete maró fájdalmat érzek szinte minden vizeletürítés alkalmával a húgycsőnyílásomnál, a fájdalom intenzitása függ a vizelet sűrűségétől. Néhány perccel vizelés után a fájdalom...
        Tisztelt doktor úr! Az eddigiekben semmi ehhez hasonló problémám nem volt és nem is vagyok cukorbeteg. A fitymámon apró repedezések jöttek ki 1 hete körülbelül. A fitymám hátrahúzását semmilyen mértékben nem gátolja úgy mozog ahogy...
        Tisztelt Doktor Ùr! Olyan problèmàval fordulok Önhöz ,hogy 3 hete vesemedence gyulladàst àllapìtottak meg nàlam, a vizelet tele volt baktèriummal ,fehévèrsejttel,gennyel làzas nem voltam hidegràzàs ès ètvàgytalansàg volt mèg a tünet...
        Tisztel Doktorúr! A hasi UH vizsgálat az alábbi eltérést mutatta. Hepar nem nagyobb.A cholecysta-ágy környezetében korábban észlelt cysták nem növekedtek(20mm,17 és 10mm) faluk vékony,bennékük tiszta. A jobb lebenyben a VIII. segmentumban a...
        Jó Napot kívánok! Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba, miszerint okozhat-e a gyakori maszturbáció kopaszodást. Interneten böngészve rátaláltam pár oldalr,a ahol leírták, a következőket: részlet: /////////////////////////// Dr. Lee...
        Üdv! Az a panaszom, hogy a hímvesszőmön, a makkom alsó peremén, apró kis fehér pöttyök vannak és kicsit piros is a makkom alsó pereme. A makkom elég érzékeny, főleg (orális szex közben). A kérdésem az, hogy erre lehet valamit szedni,...
        Az lenne a problémám hogy hosszú évek óta naponta végzek önkielégítést napi 2-3 alkalommal ami 1,5-2 óra/alkalom.Kényszert érzek rá,de az a baj hogy már nem izgat és nem is élvezem,miközben csinálom fel sem áll vagy nagy ritkán egy...
        Most kaptam kézhez a PSA /FPSA eredményeket PSA 0,622 FPSA 0,008 FPSA /PSA 0,012 Szeretném megkérdezni, hogy a fenti adatokból mire lehet kõvetkeztetni?
        Tisztelt Doktor Úr!! Belül a fitymámon megjelent egy nagyobb fehér terület merevedéskor szorít a fityma fáj ez mitől lehet?Mellékelek egy fotót róla.Köszönöm válaszát előre
        Tisztelt Doktor Úr! Az ultrahangon az alábbi leletet kaptam: A jobb vese kp. harmadában 26 mm-es echomentes terület látható, mely atipusos helyen lévő extrarenalis pyelonnak felel meg elsősorban, a jobb vese a fogásban kissé elmaradt. Egyéb...
        Tisztelt Doktor úr! Gyermeket szeretnénk a feleségemmel,de mivel nem jött eddig össze ezért voltunk egy sperma vizsgálaton. Aminek sajnos csak az eredményét kaptuk meg, információt viszont nem. Nem tudjuk,hogy jó vagy rossz e az eredmény. Ön...